DE FUNNIE SHOW

Elke dag verwelkomen Kaztaars Olga Leyers en Bab Buelens de VTMKZOOM-kijkers in De Funnie Show. In deze prettig gestoorde show vol fun en plezier komen elke dag kinderen aan bod: ze spelen spelletjes, geven hun mening over de meest uiteenlopende onderwerpen en tonen wat ze zelf in hun mars hebben.

Daarnaast start VTMKZOOM dit voorjaar met de nieuwe Disco Dance Show, waarbij heel wat scholen op stelten worden gezet. En ook aan klassiekers wordt gedacht: met Lucky Luke, De Daltons, Kuifje en Urbanus eert de kinderzender de striphelden.  

Animatiereeks: K3

VTMKZOOM zendt dit voorjaar de gloednieuwe animatiereeks van K3 uit. Marthe, Klaasje en Hanne gaan op wereldtournee en maken de strafste avonturen mee. Zal het hen lukken om een weeshuis te redden van hebberige projectontwikkelaars, juweeldieven te ontmaskeren, een verlegen zeemonster te beschermen tegen een groep jagers én op te tijd zijn voor hun concert?

Voor het trio was het meteen de eerste keer om stemmetjes van een animatiereeks in te spreken.

KADET

Op vrijdagnamiddag 18 december 2015 om 16.00, vlak voor de kerstvakantie, is het zover: dan start de nieuwe kinderzender KADET. Op de zender zullen voornamelijk internationale animatie- en live actionreeksen uitgezonden worden zoals Star Wars Rebels, Ultimate Spider-Man en Transformers.

Actie, avontuur, humor en vriendschap staan centraal in de programmatie van KADET, die zich vooral richt op 8 tot 12-jarigen. Iedereen kan KADET ontdekken via kanaal 30 (Telenet) en kanaal 161 (Proximus). 

Start op vrijdag 18 december om 16.00.