NIEUW

Hollywood in 't Echt

Zijn de krachtpatsers uit The Wrestler enkel gebaseerd op hersenspinsels van filmscenaristen met te veel fantasie? Leven cowboys in het echt net zoals in The Good, The Bad and The Ugly? Bestaan er echte duiveluitdrijvers zoals The Exorcist? Dat en veel meer zoeken Staf en Mathias Coppens uit in Hollywood in ’t Echt.

De broers steken de oceaan over en ruilen het land van de regen, de duivensport en Manneken Pis in voor het tot de verbeelding sprekende Hollywood. Daar ondervinden ze aan den lijve of hun beeld uit de vele films uit hun kindertijd klopt met de realiteit. Staf en Mathias nemen het in een cursus worstelen op tegen de grootste spierbundels ter wereld, komen zelf oog in oog te staan met de echte Jaws en assisteren bij een indrukwekkende duiveluitdrijving. Overstijgt de realiteit de fictie?

#hollywoodintecht

Dit is voor ons het grootste avontuur van allemaal.
Staf en Mathias Coppens
NIEUW

Coppers

Soms kan recht ook onrechtvaardig zijn. Daarover gaat Coppers, een nieuwe misdaadserie met in de hoofdrol Hilde De Baerdemaeker. In de rol van commissaris Liese Meerhout van de federale gerechtelijke politie gaat ze op zoek naar gerechtigheid. Grote misdadigers die vrijuit gaan terwijl kleine garnalen hard aangepakt worden. Het is maar één van de vele zaken waar Liese een hekel aan heeft en waar ze vol passie en gedrevenheid tegen strijdt. Ook al betekent dat dat ze af en toe buiten de lijntjes moet kleuren… Naar de boeken van misdaadauteur Toni Coppers. Met o.a. Luk Wyns, Lotte Pinoy en Bert Verbeke in de cast.

#coppers

Iedereen heeft een duister kantje, zelfs een commissaris.

Liefde voor Muziek

Voor Stan Van Samang was het eerste seizoen van Liefde voor Muziek naar eigen zeggen “er op alle vlakken boenk op”. Nu vertrekken zeven muzikale kleppers opnieuw op een bijzondere trip naar het Zuiden en gaan er de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren. In het zonnige Mallorca leren Paul Michiels, Dana Winner, Belle Perez, Ian Thomas, Sioen, Eva De Roovere en Johannes Genard van School is Cool elkaar op een andere manier kennen en verdiepen ze zich in elkaars repertoire.

Wat doet singer-songwriter Sioen met de Spaanse hits van Belle Perez? Wat als Ian Thomas de breekbare liedjes van Eva De Roovere zingt? Hoe klinkt een song van Dana Winner uit de mond van rocker Johannes Genard? En wat gebeurt er als Paul Michiels een nummer van Ian Thomas bewerkt? Dat Liefde voor Muziek opnieuw voor verrassingen zal zorgen, staat nu al vast.

#liefdevoormuziek

Liefde voor Muziek was er op alle vlakken boenk op.
Stan Van Samang
NIEUW

Blind Getrouwd

Zes singles vertrouwen op wetenschappers om hun ideale partner te vinden. Nooit telde Vlaanderen meer singles dan vandaag. Veel van de 800.000 alleenstaande Vlamingen zijn op zoek naar de liefde maar hebben die door omstandigheden nog niet gevonden. Meer dan 1100 singles schreven zich in voor Blind Getrouwd in de hoop hun perfecte match te vinden.

Ze laten de keuze van hun partner volledig over aan de relatie-experten en kijken reikhalzend uit naar hun huwelijksdag, meteen ook de allereerste keer dat ze hun partner ontmoeten. Daarna begint hun leven samen pas echt. Dit sociaal experiment volgt koppels in de eerste weken na hun jawoord. Grijpen de koppels de kans om de liefde te laten groeien en leven ze nog lang en gelukkig?

#blindgetrouwd

Wat als je trouwt zonder je hart te volgen?
NIEUW

Wij zijn K3!

De Droom Gaat Verder

Wat als je plots het leven van een popster hebt? De droom werd werkelijkheid voor Hanne, Marthe en Klaasje. Hoe beleven de meiden de eerste minuten als kersverse K3’tjes? Wat gaat er door hun hoofd? Hoe ziet hun agenda er de eerste maanden uit? En hoe gaat het trio om met de grote veranderingen in hun leven? 

In Wij zijn K3! wordt duidelijk hoe het is om deel uit te maken van de populairste meidengroep van Vlaanderen en Nederland. Hanne, Marthe en Klaasje geven een inkijk in hun beleving en hun nieuwe leven als K3’tje. De repetities, de fotoshoots, de shows, de bekendheid, de fans, de familie, de vriendschap, de toekomst… Wij zijn K3! volgt het vanop de eerste rij.

#wijzijnK3

Onze eerste stappen in de wereld van K3.
K3
NIEUW

Patrouille Linkeroever

De Antwerpse Linkeroever zou het meest vredige en rustige plekje van Vlaanderen kunnen zijn. Alleen wordt die rust keer op keer verstoord door de zes mensen die ze eigenlijk moeten waarborgen: het lokale politiekorps Patrouille Linkeroever. Een cameraploeg werd uitgestuurd om een reality-reeks te maken over het reilen en zeilen bij de politie in het pittoreske Linkeroever. Wat ze er aantroffen was het meest incompetente politiekorps van Vlaanderen.

Patrouille Linkeroever is de nieuwe 10-delige comedyreeks met Jonas Van Geel, Kevin Janssens, Nico Sturm, Gène Bervoets, Mieke De Groote en Eva Binon in de hoofdrollen. De reeks is het geesteskind van Jonas Van Geel, Jef Hoogmartens en Jeroen Van Dyck.

#patrouille

NIEUW

Deze is voor Jou

Een dochter regelt in Deze is voor Jou een optreden van Stan Van Samang op het verjaardagsfeestje van haar mama. Een bruidegom die nooit tijd had om te trouwen maakt alles goed met een openingsdans op hun lievelingsnummer, live gezongen door Emma Bale. Ook Niels Destadsbader, Years & Years, Guy Swinnen en Laura Tesoro verrassen in de startaflevering van Deze is voor Jou nietsvermoedende Vlamingen met een uniek privéoptreden. In de huiskamer, in de keuken, op een familiefeestje of waar dan ook. De kick-offaflevering is meteen ook een oproep naar iedereen die zelf iemand blij wil maken met een streepje muziek en een intiem concert.

#dezeisvoorjou

Nietsvermoedende Vlamingen worden verrast met een privé-optreden.
NIEUW

Moerkerke en de Mannen

Dat mannen en vrouwen fundamenteel van elkaar verschillen is een feit. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen. In Moerkerke en de Mannen stapt Cathérine Moerkerke als vrouw binnen in de werelden van verschillende mannen, met hun specifieke gevoeligheden en karakteristieken. Cathérine gaat op zoek naar onderwerpen en problematieken waar vrouwen maar weinig van begrijpen of waar ze anders mee zouden omgaan.

Wat drijft een hooligan om altijd weer op zoek te gaan naar die ultieme confrontatie? Hoe leven mannen met een alcoholverslaving? En waarom willen sommige mannen playboys zijn? Cathérine gebruikt haar vrouwelijke intuïtie in gesprekken met openhartige mannen.

#moerkerke

De mannen durfden zich kwetsbaar op te stellen tegenover een vrouw.
Cathérine Moerkerke

De Kroongetuigen

De Kroongetuigen reconstrueert in acht afleveringen de meest spraakmakende moordzaken van Vlaanderen. Jeroen Wils maakt een realistische reconstructie van de feiten én van de verhoren op basis van de gerechtelijke dossiers. Wat heeft de moordenaar bezield om zulke gruwelijke feiten te plegen? Hoe slaagden speurders erin om het net rond de dader toe te trekken? En wat was de impact op de nabestaanden?

De derde reeks van De Kroongetuigen start met de zaak Pandy, het hallucinante dossier rond de Hongaarse dominee Andras Pandy die in de jaren negentig zes van zijn familieleden vermoordde en hun lichamen op gruwelijke manier deed verdwijnen.

#dekroongetuigen

Ik wil weten wat er zich in het hoofd van een moordenaar afspeelt.
Jeroen Wils
Nieuw

Alloo in de Psychiatrie

België is wereldwijd één van de koplopers in het opnemen van patiënten in psychiatrische instellingen. Luk Alloo liep twee jaar lang mee in een Vlaamse instelling en sprak er heel open en zonder taboes met dertig patiënten. In Alloo in de Psychiatrie belicht hij de verhalen van mannen en vrouwen die 1, 5, 10, 20 jaar en langer in de psychiatrie verblijven na een burn-out, een depressie, een psychose of een neurose.

De getuigen spreken heel eerlijk over hun ziektebeeld, de impact van de aandoening op hun leven, de gevolgen voor de verhoudingen met hun familie en werk, de inzichten en de toekomst. In Alloo in de Psychiatrie wordt het taboe doorbroken.

#alloo

Het programma toont de psychiatrische patiënt zoals hij is.
Luk Alloo

The Voice van Vlaanderen

Zes verrassende Blind Auditions. Vier straffe Battles. Zes spetterende liveshows. Eén ultieme Voice van Vlaanderen. Coaches Natalia, Koen Wauters, Bent Van Looy en nieuwkomer Bart Peeters gaan in een nieuw seizoen van The Voice van Vlaanderen op zoek naar dat ene unieke zangtalent. Een stem die telkens weer voor een kippenvelmoment zorgt.

Talenten sprokkelen doen de coaches naar goede gewoonte enkel op het gehoor, in hun draaistoel en met de rug naar de kandidaat gedraaid. Enkel wie hen kan overtuigen, stoot door naar de Battles en verdient misschien wel een plekje in de spannende liveshows. Slechts één talent wordt aan het einde van de rit uitgeroepen tot de nieuwe Voice van Vlaanderen.

#tvvv

Als nieuwe coach wil ik maar één ding: mijn team moet winnen nondeboere!
Bart Peeters
Nieuw

De Vetste Vakantie

Wat gebeurt er wanneer kinderen voor één keer zelf mogen beslissen waar de vakantie heen gaat? Wat als hun ouders pas bij het vertrek te weten komen welke onvergetelijke trip hen te wachten staat? Dat zoekt host Dina Tersago uit in het nieuwe programma De Vetste Vakantie.

De vakantiebestemming, de logies, de activiteiten, met het vliegtuig of met de mobilhome? Nu hebben de kinderen echt álles in handen. Zelfs de koffers van hun ouders inpakken nemen ze voor hun rekening. Het bruisende New York in plaats van de zoveelste autovakantie, beren spotten in Canada en logeren in lodges tijdens een avontuurlijke safari in Kenia in plaats van een tocht langs kerken en kathedralen, of een luxueuze strandvakantie op Mauritius en niet die voettocht van Waregem naar Parijs. Het wordt een verbazingwekkende trip, voor ouders én hun kids.

#devetstevakantie

De kinderen krijgen vrij spel.
Dina Tersago

Mijn Pop-uprestaurant!

Ambitieuze duo’s, indrukwekkende pop-ups op de grootste pleinen van bekende steden, een enthousiaste Evi Hanssen, een professionele jury onder leiding van Sergio Herman… Tot zover wat er overeind blijft in de derde reeks van Mijn Pop-uprestaurant!. Het nieuwe seizoen wordt er namelijk één dat bol staat van de nieuwigheden en verrassingen. 

Opnieuw gaan gemotiveerde duo’s de uitdaging aan om hun eigen pop-uprestaurant uit de grond te stampen op een voor hen gereserveerd stadsplein. Een sterk culinair idee is het vertrekpunt, de finaleprijs van €100.000 de eindmeet. Meer dan ooit zullen de duo’s uitgedaagd worden om de lat nóg hoger te leggen. De concurrentie wordt bikkelhard, het avontuur onvergetelijk.

#mijnpopup

De lat moet elke keer hoger.
Sergio Herman

Tegen de Sterren Op

Na meer dan 350 typetjes staat het zesde seizoen van Tegen de Sterren Op te popelen voor nog meer imitaties, verrassende gastoptredens en muzikale acts uit binnen- en buitenland. Nathalie, Jonas, Ella, Guga, Tine, Ivan, Clara, Walter en Chris kruipen met plezier in de huid van vele personages uit nóg meer tv-programma’s van het voorbije jaar.

Was Gerard Joling echt verliefd op Niels Destadsbader? Kan psycholoog Jan Mulder iets doen aan de dwangmatige smetvrees van professor T? Heeft Luk Alloo wel iets te zeggen over Paul Jambers? En realityster Kim Kardashian wil dan weer dolgraag the First Lady worden.

#TDSO

Like, I mean, I’m not the type of person who can sit on her ass all day.
Ella Leyers als Kim Kardashian

Beste Kijkers

Waarom een succesformule veranderen? Het uitgangspunt van Beste Kijkers blijft dit vierde seizoen ongewijzigd. Elke week schotelt Nathalie Meskens haar beste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder de grappigste, opmerkelijkste en ontroerendste beeldfragmenten van de voorbije week voor. Aan Tine en Sven en hun twee gasten naar keuze om uit te vechten wie elke week de titel van ‘beste kijker’ waard is.

Het gastenlijstje was tot nu toe al indrukwekkend te noemen, en ook nu mikt Beste Kijkers op het absolute kruim van de Vlaamse showbizz- en entertainmentsector, over de grenzen van de televisiezenders heen.

#bestekijkers

Nicholas

In binnen- en buitenland zoekt Nicholas de mensen op die hem zélf verbazen of verwonderen: stuntende skaters, gedreven sportlui of vingervlugge collega-goochelaars. Slaagt hij erin om die ‘specialisten’ op zijn beurt te verwonderen met zijn street magic?

#nicholas

Kaarten schudden tot ik er blaren van op mijn handen krijg.
Nicholas

VTM Filmtoppers

Een date met grote namen straight from Hollywood en dat elke zaterdagavond in je eigen huiskamer. Met de VTM Filmtoppers als The Wolf of Wall Street, White House Down, Captain Philips, Elysium, Oblivion, Divergent, Furious 6, Non-Stop en R.I.P.D. zit je op de eerste rij.