NIEUW

American Crime Story

The People vs. O.J. Simpson

2BE lanceert het eerste seizoen van American Crime Story: een spin-off van American Horror Story gecreëerd door Scott Alexander en Larry Karaszewski. De serie focust zich op de meest beruchte criminelen uit de Amerikaanse geschiedenis en baseert zich daarbij op echte feiten. In het eerste seizoen kruipt acteur Cuba Gooding Jr. in de huid van voormalig American footballspeler O.J. Simpson tijdens zijn moordzaak.

O.J. Simpson werd wereldnieuws na de moord op zijn ex-vrouw Nicole Simpson en haar vriend Ron Goldman. American Crime Story brengt zijn verhaal. Naast Cuba Gooding Jr. maken ook David Schwimmer en John Travolta deel uit van de topcast.

#americancrimestory

Cuba Gooding Jr. in de huid van O.J. Simpson.
NIEUW

The X-Files

De Emmy Award- en Golden Globe-winnende sciencefictionreeks The X-Files is terug bij 2BE. In deze nieuwe afleveringen onderzoeken FBI-agenten Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) opnieuw onopgeloste en uiterst vreemde zaken - X-Files - die alleen maar kunnen verklaard worden door paranormale verschijnselen.

#theXfiles

We’re back.
Mulder & Scully

Champions League

Dit voorjaar zijn alle ogen gericht op KAA Gent, de eerste Belgische ploeg in 15 jaar die zich wist te kwalificeren voor de tweede ronde van de UEFA Champions League. Tom Coninx en co zijn klaar om opnieuw Europees topvoetbal te analyseren en becommentariëren. Vanaf februari kan de kijker de tweede fase opnieuw op dinsdag en woensdag live volgen bij 2BE.

Op woensdag 17 februari 2016 speelt AA Gent de eerste wedstrijd van de achtste finales tegen Wolfsburg. De finale gaat door op 28 mei 2016 in het Stadio Giuseppe Meazza in Milaan. Welke club mag dit jaar een van de meest prestigieuze bekers in ontvangst nemen?

#UCL

2BE volgt het Champions League-parcours van KAA Gent op de voet.

Homeland

Seizoen 5

Het nieuwe seizoen van Homeland volgt het spannende en allerminst stabiele leven van CIA-agente Carrie Mathison (Claire Danes). In de afgelopen vier seizoenen zette Carrie meermaals haar leven en gezondheid op het spel om de veiligheid van anderen te garanderen. Maar daar komt nu een einde aan. Carrie trekt zich terug in Berlijn om een nieuw leven op te bouwen zonder de CIA.

Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want haar verleden bij de CIA blijft haar achtervolgen en haar leven hangt meer dan ooit tevoren aan een zijden draadje. Weet Carrie zich te redden uit deze benarde en chaotische situatie?

#homeland

Who’s after me?
Carrie Mathison
NIEUW

From Dusk Till Dawn

2BE start met From Dusk Till Dawn, een Amerikaanse horrorserie gebaseerd op de gelijknamige film van Robert Rodriguez. De gebroeders Gecko zijn op de vlucht voor de autoriteiten na een uit de hand gelopen bankoverval. Onderweg ontvoeren ze gijzelaars en verschuilen ze zich in een verlaten stripclub. Er ontstaat complete chaos wanneer ze vaststellen dat de club helemaal niet zo verlaten is, maar eigenlijk de thuisbasis blijkt te zijn van vampieren… met alle gevolgen van dien.

#FDTD

Bones

Seizoen 11

Bones is dit voorjaar opnieuw een vaste waarde bij 2BE. Er breekt een nieuwe tijd aan in het Jeffersonian. Brennan en Booth hebben hun job achter zich gelaten om zo hun kinderen de kans te geven om op te groeien in een risicovrije omgeving. Het duurt echter niet lang voor ze zich weer bij het team aansluiten…

#bones

The Strain

Seizoen 2

In The Strain staan bloedvergieten en vampieren centraal. Wat begon met een onbekend virus en enkele mysterieuze doden op een vliegtuig in New York ontvouwt zich al snel tot een heuse vampierenapocalyps. Kunnen de overlevenden in het tweede seizoen het voortbestaan van de mensheid garanderen en het vampierenvirus buitenspel zetten?

#thestrain

Tv-premières

Dit voorjaar kan de 2BE-kijker weer genieten van geweldige tv-premières. Zo staan onder meer X-Men: Days of Future Past, Expendables 3, 2 Guns, Escape Plan en Kick-Ass 2 op het programma.